Wil je afvallen in Deventer?

Bij Fit For Life Sports werken we met het Fit & Slank programma. Dit is een 3-maanden begeleidingsprogramma om te afvallen in Deventer. Iedereen in gemeente Deventer kan hieraan meedoen. Vanuit een intake bepalen we jouw doel en maken we een persoonlijke stappenplan. Tijdens het afvalprogramma (Fit & Slank) werken we met drie hoofdpijlers: sporten, bewegen en gedrag. Wij begeleiden onze klanten t.a.v. deze drie pijlers. Hierdoor kunnen we op korte en lange termijn resultaat boeken, maar ook kunnen we hierdoor onze klanten behouden.
Wil jij graag meer informatie over het afvallen in Deventer? Neem dan gerust contact met ons op.

Fit & Slank

Hiervoor ben je bij Fit for life Sports aan het juiste adres. Wij bieden jou de mogelijkheid om in 3 maanden 8 tot 10 kg afvallen. Hoe dat kan?
Dankzij het Fit en Slank (Afvallen in Deventer) programma dat voor mannen en vrouwen is samengesteld. Hiermee kun jij onder professionele begeleiding jouw streefdoel halen. Met de juiste voeding dat in balans staat met de training die je in ons fitnesscentrum gaat volgen, zal je binnen no time resultaten zien.
Benieuwd of Fit & Slank (Afvallen in Deventer) iets voor jou is? Vraag een kennismakingsgesprek aan met de coach bij Fit For Life Sports en ontvang jouw persoonlijk advies.

Wil jij weten wat wij voor jouw kunnen betekenen en hoe jij kan starten met Fit & Slank?
Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen contact met je op.

Afvallen in Deventer

Chat openen
1
Hallo 👋,
Kan ik je ergens mee helpen?