Crossboxing

Crossboxing bestaat uit samengestelde trainingen die het beste uit de bokssport combineren met functionele conditie- en krachttrainingen. Crossboxing is de perfecte workout om in vorm te blijven, af te vallen of om op conditie te komen. Benieuwd of crossboxing iets voor jou is? Probeer het uit bij Fit For Life Sports!

Wat is CrossBoxing?

Onze samengestelde trainingen in crossboxing is voor mannen en vrouwen en is dé perfecte workout om in vorm te blijven, af te vallen en/of om je conditie te verbeteren. Crossboxing biedt het beste uit twee disciplines, namelijk geavanceerde technieken uit de bokssport, zonder dat hierbij sprake is van fysiek contact, gecombineerd met een functionele circuittraining. Crossboxing heeft daarnaast de perfecte balans tussen keihard trainen en heel veel plezier maken. Is uitdagend, stoer, hip maar bovenal toegankelijk voor een breed publiek. Dus iedereen is welkom om mee te doen.

Wat zeggen andere over Crossboxing?

Debbie –

Ik vind crossboxing een erg leuke training om lekker intensief bezig te zijn. Ik vind de variatie in de lessen fijn.
MeerJe werkt aan je uithoudingsvermogen, maar ook aan de snelheid en kracht van je stoten. Ik kan mij helemaal uitleven met Crossboxing, zowel op de bokszak als in tweetallen. Heerlijk! Hoe vaker ik Crossboxing volg, hoe sneller ik de combinaties onder de knie krijg. Ik heb altijd een voldaan gevoel na afloop!
Minder

Edwin –

Bij Fit For Life Sports crossboxing kun je op je eigen manier explosief trainen.
Je traint in een groep maar kunt hierbij je conditie- en kracht optimaal verhogen.
MeerJe gaat na iedere training voldaan naar weg.
Probeer het een keer uit zou ik zeggen.
Minder

Chat openen
1
Hallo 👋,
Kan ik je ergens mee helpen?