Crossboxing

Crossboxing bestaat uit samengestelde trainingen die het beste uit de bokssport combineren met functionele conditie- en krachttrainingen. Crossboxing is de perfecte workout om in vorm te blijven, af te vallen of om op conditie te komen. Benieuwd of crossboxing iets voor jou is? Probeer het uit bij Fit For Life Sports!

Wat is CrossBoxing?

Onze samengestelde trainingen in crossboxing is voor mannen en vrouwen en is dé perfecte workout om in vorm te blijven, af te vallen en/of om je conditie te verbeteren. Crossboxing biedt het beste uit twee disciplines, namelijk geavanceerde technieken uit de bokssport, zonder dat hierbij sprake is van fysiek contact, gecombineerd met een functionele circuittraining. Crossboxing heeft daarnaast de perfecte balans tussen keihard trainen en heel veel plezier maken. Is uitdagend, stoer, hip maar bovenal toegankelijk voor een breed publiek. Dus iedereen is welkom om mee te doen.

Crossboxing

Boksen in Deventer

Dus wil jij ook boksen in Deventer maar dan net op een andere manier? Dan bieden wij bij Fit For Life Sports jou de perfecte uitdaging met onze crossboxing lessen. Van boksen krijg je energie en geef je je zelfvertrouwen een boost. Daarbij word je er fysiek en mentaal een stuk sterker van. Boksen staat bekend om een zeer uitdagende en intensieve sport waarmee je je lichaam tot het uiterste traint. Snelheid, flexibiliteit, kracht en uithoudingsvermogen staan centraal in onze trainingen. Bij Fit For Life Sports gaat het dan ook niet alleen maar om de vechtkunst. Fysieke en mentale fitheid zijn belangrijk en essentieel om jouw persoonlijke doel te behalen. Dus wil je een keer iets nieuws uitproberen en boksen in Deventer? Kom dan een van onze groepslessen Crossboxing proberen. Bij Fit For Life Sports geven wij je altijd persoonlijke begeleiding in kleine groepen. Zo kan iedereen zo optimaal mogelijk trainen en behalen we samen het gewenste resultaat.

Wat zeggen andere over Crossboxing?

Debbie –

Ik vind crossboxing een erg leuke training om lekker intensief bezig te zijn. Ik vind de variatie in de lessen fijn.
MeerJe werkt aan je uithoudingsvermogen, maar ook aan de snelheid en kracht van je stoten. Ik kan mij helemaal uitleven met Crossboxing, zowel op de bokszak als in tweetallen. Heerlijk! Hoe vaker ik Crossboxing volg, hoe sneller ik de combinaties onder de knie krijg. Ik heb altijd een voldaan gevoel na afloop!
Minder

Edwin –

Bij Fit For Life Sports crossboxing kun je op je eigen manier explosief trainen.
Je traint in een groep maar kunt hierbij je conditie- en kracht optimaal verhogen.
MeerJe gaat na iedere training voldaan naar weg.
Probeer het een keer uit zou ik zeggen.
Minder