Crossgym

Crossgym is de meest efficiënte en effectieve vorm van training die er op dit moment beschikbaar is. Bij Crossgym Deventer werk je samen met onze coaches aan een fitte en gezonde versie van jezelf.

Wat is Crossgym?

Crossgym is de nieuwe trend in de fitnesswereld.
Crossgym wordt steeds populairder. Het is een trainingsmethode van fitness die gewichtheffen, atletiek en gymnastiek in één trainingsvorm combineert. Gedurende de training doe je functionele bewegingen, vaak in een gevarieerde manier en op een hoog tempo. Elke dag staat dus in principe een andere workout geprogrammeerd, dit is de zogenaamde ‘workout of the day’. De WOD.

Wat zeggen anderen over Crossgym?

Michelle –

De lessen bij Fit For Life Sport zorgen ervoor dat ik uitgedaagd wordt op zowel mentaal als fysiek vlak, waarbij de coaches je motiveren, ondersteunen en ook gewoon aan het werk zetten!
MeerEn de sfeer is heel fijn, gemoedelijk en vertrouwd, waarbij een ieder zijn/haar eigen doel nastreeft. Het aanbod van lessen is divers, dus ik kan zowel prestatie- als resultaatgericht trainen.
Bij Fit For Life Sport ben ik nooit uitgeleerd, heb ik de ene techniek en/of oefening onder de knie, dan kan ik me focussen op andere technieken/oefeningen (lees: pull-ups, overhead squats, walking lunges).
Kortom, die topsfeer, fijne coaches en het enorme harde werken wat we doen met z’n allen, zorgt dat ik 3-4 keer per week met enorme drive naar deze gym ga!
Minder

Michel –

1,5 jaar geleden ben ik begonnen bij Fit for Life Sport omdat ik vaak rugklachten had (hernia) en nog geen 15 minuten in de auto kon rijden zonder pijn. Ik kreeg het advies om vooral aan mijn “core” en conditie te werken.
MeerDoor de expertise van de coaches weten ze precies welke oefeningen goed voor mij zijn en zorgen ze ervoor dat ik de oefeningen op de juiste manier met het juiste gewicht uit moet voeren. Ook zit er veel variatie in de oefeningen zodat het niet saai wordt. Nu 1,5 jaar laten kan ik zonder problemen op vakantie met de auto naar Zuid-Frankrijk. Het gaat dus goed met me en ben nog 3 kilo afgevallen ook:)
Ik kan het iedereen aanraden!
Minder

1
Hallo 👋,
Kan ik je ergens mee helpen?
Powered by