FIT & Slank

FIT en Slank

Fit en Slank is voor iedereen die besloten heeft om voor resultaat te gaan!

Hiervoor ben je bij Fit for life Sports aan het juiste adres. Wij bieden jou de mogelijkheid om in 3 maanden 8 tot 10 kg afvallen. Hoe dat kan? 

Dankzij het Fit en Slank programma dat voor mannen en vrouwen is samengesteld. Hiermee kun jij onder professionele begeleiding jouw streefdoel halen. Met de juiste voeding dat in balans staat met de training die je in ons fitnesscentrum gaat volgen, zal je binnen no time resultaten zien. 

Dit bieden wij aan voor slechts €120,- * (vraag naar de voorwaarden).

Wat krijg je bij Fit en Slank?

Uiteraard geldt niet voor iedereen hetzelfde programma. Daarom maken wij samen met jou een persoonlijk plan op tijdens de intake. Hierbij kun je de volgende aandachtspunten verwachten: 

  • 12 weken begeleidingstraject
  • Masterclasses (voeding en training)
  • Coaching
  • Metingen (gewicht, vetpercentage en omvang)
  • Elke week een nieuwe voeding menu met boodschappenlijst
  • 100 % stok achter de deur

Wacht niet langer en kom het zelf ervaren. Wij gaan samen met jou aan de slag om tot jouw gewenste gewicht te komen. En dat niet alleen, ook helpen wij jou om dit te behouden. Je zal merken dat je naast het afvallen, je een stuk fitter zal voelen. 

Kijk ook eens naar de andere trainingen die wij op deze website aanbieden. Denk hierbij aan HIIT & FIT, W&S en Crossboxing. Kortom, Wij bieden diverse mogelijkheden aan, zodat een ieder zijn of haar doel kan behalen als het gaat om afvallen en vitaliteit. 

Neem contact op

Vraag gerust vrijblijvend meer informatie (via onderstaande button) aan of neem contact met ons op. Je vindt al onze gegevens op de contactpagina. Je kunt ook jouw gegevens achterlaten, dan nemen wij spoedig contact met je op en wie weet tot snel aan de start van jouw streefgewicht.

Wat zeggen anderen over Fit & Slank?

Ellen –

Ben in 4 weken tijd al meer dan 6 kg afgevallen!
Een duidelijk traject waar je alle tools krijgt voor resultaat 🙂

Rene –

Erg fijn dat je voedingslijsten krijgt afgestemd op jouw energiebehoefte.
Ik heb totaal geen honger en voel me veel fitter. En dit in nog maar 7 weken tijd!

Chat openen
1
Hallo 👋,
Kan ik je ergens mee helpen?