Samen Fitter & Gezonder
Afvallen Deventer

Afvallen in Deventer: Fit en Slank

Wil jij afvallen in Deventer? Dat is met ons unieke programma: Fit en Slank, mogelijk! Je krijgt professionele begeleiding door gecertificeerde personal trainers die jouw helpen met de vastgestelde doelen. Fit en Slank is voor iedereen die besloten heeft om voor resultaat te gaan! Hiervoor ben je bij Fit for life Sports aan het juiste adres. Wij bieden jou de mogelijkheid om in 3 maanden 8 tot 10 kg afvallen. Hoe dat kan?

Dankzij het Fit en Slank programma dat voor mannen en vrouwen is samengesteld. Hiermee kun jij onder professionele begeleiding jouw streefdoel halen. Met de juiste voeding dat in balans staat met de training die je in ons fitnesscentrum gaat volgen, zal je binnen no time resultaten zien.

Mocht je bijvoorbeeld onzeker zijn over de aanpak, dan kun je een intakegesprek plannen met één van onze trainers of gewoon een proefles volgen. Benieuwd of Fit & Slank iets voor jou is? Vraag een kennismakingsgesprek aan met de coach bij Fit For Life Sports en ontvang jouw persoonlijk advies.

Wat krijg je bij Fit en Slank?

Uiteraard geldt niet voor iedereen hetzelfde programma. Daarom maken wij samen met jou een persoonlijk plan op tijdens de intake. Hierbij kun je de volgende aandachtspunten verwachten: 

  • 12 weken begeleidingstraject
  • Masterclasses (voeding en training)
  • Coaching
  • Metingen (gewicht, vetpercentage en omvang)
  • Elke week een nieuwe voeding menu met boodschappenlijst
  • 100 % stok achter de deur

Wacht niet langer en kom het zelf ervaren. Wij gaan samen met jou aan de slag om tot jouw gewenste gewicht te komen. En dat niet alleen, ook helpen wij jou om dit te behouden. Je zal merken dat je naast het afvallen, je een stuk fitter zal voelen.

Programma Fit slank

Chat openen
1
Hallo 👋,
Kan ik je ergens mee helpen?