Fit For Life

De Fit For Life lessen is voor iedereen die op zoek is naar resultaatgerichte
trainingen in groepsverband. Je traint in 45 minuten effectief je hele lichaam met als
resultaat een slank en energiek body.

Wat is Fit For Life?

Fit For Life is een uniek programma dat bestaat uit functionele resultaatgerichte trainingen en masterclasses met thema’s voeding, training en mindset. Dit alles om jou te ondersteunen, je constant te blijven triggeren en daarmee het maximale uit jezelf te halen. Dit programma is ontwikkelt op basis van 12 jaar ervaring in de fitnessbranche.
Het programma biedt alle tools om beoogd resultaat te kunnen behalen en belangrijker, daadwerkelijk vast te houden.

Fit For Life

Wat is Fit For Life Result?

Fit For Life Result is een uniek programma van 4 weken dat bestaat uit functionele resultaatgerichte trainingen en wekelijksecoaching in een vaste groep. Dit unieke programma is voor iedereen die heeft besloten om voor écht resultaat te gaan. Het result programma volg je samen met gelijkgestemde mensen. Zo sport jij gedurende 4 weken lang min 2 keer per week. Naast de trainingen wordt jij wekelijks gecoached in een vaste groep. Hierbij staat jouw persoonlijk doel centraal.
Tijdens deze coaching gaan we jouw obstakels en hulpbronnen in kaart brengen met als doel RESULTAAT halen en vasthouden.

Wat is Fit For Life Tiener?

Fit For Life tiener is een uniek programma dat bestaat uit
functionele en/of boxing-training
Speciaal gemaakt voor tieners. In deze lessen staat
fun, samenwerken en uitdaging centraal, met als doel tieners handvatten
mee te geven welke ze kunnen toepassen in hun dagelijks leven.
Dit met als resultaat, betere conditie, een sterk en fit lichaam en meer zelfvertrouwen.

Personal training in Deventer

Doordat er getraind wordt in kleine groepen is er ruimte voor individuele en persoonlijke begeleiding gedurende de training en de uitvoering van de diverse oefeningen. Met onze manier van personal training in Deventer in groepsverband, kan er op een leuke en competitieve manier samen getraind worden. Dus ben jij op zoek naar een nieuwe manier van personal training in Deventer? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Wij helpen je graag verder om jouw persoonlijke doelen te behalen middels onze eigen manier van personal training in Deventer.

Bekijk snel wat wij voor jou kunnen betekenen. Zo geven wij ook crossgym, lees het hier!

Wat zeggen anderen over Fit For Life?

Jose –

November 2017 heb ik de stap gezet naar Fit For Life Sport en nu kan ik terugkijken op een jaar waarin ik 3-4 keer in de week sport.
MeerDat had ik een jaar geleden echt niet kunnen bedenken. Wat ik zo gaaf vind bij de Fit For Life lessen, is dat iedere week de lessen anders zijn, de coaches altijd precies weten op welke knoppen ze moeten drukken om je net even dat stapje extra te laten zetten voor jezelf. Als ik het in 1 zin moet zeggen: ik word er gewoon zo ontzettend blij van!
Minder

Michiel –

Ik zag op Facebook iets voorbij komen, wat mij aansprak. Hierop reageerde ik en nog geen uur later had ik al een vriendelijke coach aan de lijn.
MeerDit was een heel fijn gesprek en de eerste afspraak was snel gemaakt.
Ik ben nu een jaar vol aan het sporten en een enkele masterclass verder en ik merk dat alles steeds beter gaat, zowel fysiek als mentaal. Ik ben nog niet op het punt waar ik graag wil zijn, maar we zijn goed op weg en dat voelt gewoon heel goed.
Minder