HIIT30

De HIIT30 lessen is voor iedereen die op zoek is naar resultaatgerichte
trainingen in groepsverband. Je traint in slechts 30 minuten effectief je hele lichaam met als resultaat een slank en energiek body.

Wat is HIIT30?

HIIT staat voor High Intensity Interval Training.
Fit For Life Sports biedt met de HIIT30 een unieke combinatie van functionele cardio samen met een krachtcircuit. Dit samen zorgt voor een ongekende resultaten in slechts 30 minuten.

Fit For Life

Wat zeggen anderen over HIIT30?

Jose –

November 2017 heb ik de stap gezet naar Fit For Life Sport en nu kan ik terugkijken op een jaar waarin ik 3-4 keer in de week sport.
MeerDat had ik een jaar geleden echt niet kunnen bedenken. Wat ik zo gaaf vind bij de Fit For Life lessen, is dat iedere week de lessen anders zijn, de coaches altijd precies weten op welke knoppen ze moeten drukken om je net even dat stapje extra te laten zetten voor jezelf. Als ik het in 1 zin moet zeggen: ik word er gewoon zo ontzettend blij van!
Minder

Michiel –

Ik zag op Facebook iets voorbij komen, wat mij aansprak. Hierop reageerde ik en nog geen uur later had ik al een vriendelijke coach aan de lijn.
MeerDit was een heel fijn gesprek en de eerste afspraak was snel gemaakt.
Ik ben nu een jaar vol aan het sporten en een enkele masterclass verder en ik merk dat alles steeds beter gaat, zowel fysiek als mentaal. Ik ben nog niet op het punt waar ik graag wil zijn, maar we zijn goed op weg en dat voelt gewoon heel goed.
Minder

1
Hallo 👋,
Kan ik je ergens mee helpen?
Powered by