HIIT & FIT

De HIIT & FIT lessen is voor iedereen die op zoek is naar resultaatgerichte trainingen in groepsverband. Je traint in slechts 30-45 minuten effectief je hele lichaam met als resultaat een fitter en slanker lichaam.

Wat is HIIT & FIT?

Met de HIIT & FIT lessen heb je keuze uit de HIIT, welke bestaat uit 30 minuten interval trainingen afwisselend met cardio en kracht. En je hebt de FIT lessen welke bestaan uit 45 minuten circuittraining waarbij je cardio en kracht afwisselt in blokken.

Wat zeggen anderen over HIIT & FIT?

Jose –

November 2017 heb ik de stap gezet naar Fit For Life Sport en nu kan ik terugkijken op een jaar waarin ik 3-4 keer in de week sport.
MeerDat had ik een jaar geleden echt niet kunnen bedenken. Wat ik zo gaaf vind bij de Fit For Life lessen, is dat iedere week de lessen anders zijn, de coaches altijd precies weten op welke knoppen ze moeten drukken om je net even dat stapje extra te laten zetten voor jezelf. Als ik het in 1 zin moet zeggen: ik word er gewoon zo ontzettend blij van!
Minder

Michiel –

Ik zag op Facebook iets voorbij komen, wat mij aansprak. Hierop reageerde ik en nog geen uur later had ik al een vriendelijke coach aan de lijn.
MeerDit was een heel fijn gesprek en de eerste afspraak was snel gemaakt.
Ik ben nu een jaar vol aan het sporten en een enkele masterclass verder en ik merk dat alles steeds beter gaat, zowel fysiek als mentaal. Ik ben nog niet op het punt waar ik graag wil zijn, maar we zijn goed op weg en dat voelt gewoon heel goed.
Minder

Chat openen
1
Hallo 👋,
Kan ik je ergens mee helpen?