Sporten in Deventer

Ben jij overtuigd en zoek jij een plek om te sporten in Deventer? Kom dan eens bij ons proefdraaien. Zo kun jij onze sfeer en beleving in de sportschool zelf meemaken. Wij helpen jou graag om samen met jou, jouw persoonlijke doelen te behalen. Dat betekent: fitter voelen, beter slapen, gezonder eten, conditie opbouwen of sterker worden. Wat jij ook wilt bereiken, Fit For Life Sports is dé plek om te sporten in Deventer! Aarzel niet en neem snel contact met ons op en maak een persoonlijke afspraak. We bespreken graag samen de mogelijkheden en staan klaar om jou te helpen.

Sportclub Deventer

Fit For Life Sports is jouw sportclub van Deventer. Samen sporten wij in groepsverband en altijd onder begeleiding van een personal trainer. Je hebt keuze uit verschillende trainingen, zo kan jij altijd iets kiezen wat het beste bij je past.
Sportclub Deventer (Fit For Life Sports) biedt small group trainingen aan in de vorm van Boxing, HIIT training en FIT-circuit lessen. Elke dag zijn er diverse lessen op het rooster.
Je kan kiezen om op de ochtenden of avonden te komen sporten. Wil jij weten wat Sportclub Deventer voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op! Wij nodigen je graag uit voor een kennismakingsafspraak.

Sporten Deventer
Chat openen
1
Hallo 👋,
Kan ik je ergens mee helpen?