Sportschool Deventer

Fit For Life Sports is een sportschool in Deventer. Maar niet zomaar een standaard sportschool. Bij onze sportschool in Deventer bieden wij trainingen aan in groepsverband. Wij trainen graag resultaatgericht en effectief het hele lichaam in één keer. Een training duurt bij ons 45 minuten en is intensief, maar toegankelijk voor iedereen. Met onze trainingen in groepsverband kun jij onder begeleiding het beste uit jezelf halen. Dus ben je op zoek naar een sportschool in Deventer die het graag anders aanpakt en waar jij jouw persoonlijke doelen kunt behalen? Dan ben je bij Fit For Life Sports aan het juiste adres!

Fitness Deventer

Met ons fitness aanbod in Deventer gaan we terug naar de basis. Geen rijen lang met sport apparatuur, maar juist bokszakken, klimrekken en alleen de juiste benodigdheden. Wil je gebruik maken van onze manier van fitness in Deventer, dan kun je bij ons rekenen op persoonlijke en professionele begeleiding. Onze begeleiders zijn ervaren en goed opgeleid. Een gezellige en ongedwongen sfeer in onze small group trainingen staat centraal. Fit For Life Sports is een kleinschalige studio waar je je snel thuis zult voelen in een sfeervolle omgeving met alleen maar echte aandacht voor jou.

Fit For Life Sports Deventer

Sporten in Deventer

Ben je overtuigd en zoek je een plek om te sporten in Deventer? Kom dan eens bij ons proefdraaien. Zo kun jij onze sfeer en beleving in de sportschool zelf meemaken. Wij helpen je graag verder om samen met elkaar jouw persoonlijke doelen te behalen. Dat kan betekenen je fitter voelen, beter slapen, gezonder eten, conditie opbouwen of sterker worden. Wat je ook wilt bereiken, Fit For Life Sports is dé plek om te sporten in Deventer! Aarzel niet en neem snel contact op met ons voor het maken van een persoonlijke afspraak. We bespreken graag samen de mogelijkheden en staan klaar om je te helpen.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Fit For Life Sports?

Chat openen
1
Hallo 👋,
Kan ik je ergens mee helpen?